打印 上一篇 下一篇

[港澳新聞] 政府兩方案防議員「玩嘢」

字體大小: 正常 放大

居民

morris_2007 發表於 2011-7-6 08:33
(綜合報道)(星島日報報道)政制及內地事務局局長林瑞麟昨日解釋遞補機制公眾諮詢詳情,他表示,諮詢將以現有 ...

民建聯政治智慧咁低,點學人玩政治;P
=========================

;P留返俾本大小姐玩....成班建制派同獨立垃圾屎員...多隻香爐多隻鬼...你地最好少說話...咪時本大小姐本來系整鬼d走狗..一下我d神經觸覺受刺激過度吾覺意跌左隻蕉皮俾你地誤踩就吾好啦......

:sleepy:但我剛大病完...岩岩先冇鼻涕同痰塞住我個肺..俾我抖多兩日先......:curse:你地班建制同獨立屎員記住呀...咪亂甘出聲..咪時d蕉皮跣死你地..就關人隱事啦...

:o巴士roadshow呢幾日多左好多有關IVA既廣告甘既???;P唉...我真系俾你地班會計界激死..可能系波波放左d風出去...:Q波波你想死呀??我都未話俾你知發生咩事........

居民

morris_2007 發表於 2011-7-6 08:33
(綜合報道)(星島日報報道)政制及內地事務局局長林瑞麟昨日解釋遞補機制公眾諮詢詳情,他表示,諮詢將以現有 ...

;P林公公..你又玩乜鬼???:Q作死你地咩???????
:curse:基本法廿六條你都驚???有另外d法律條文墊底麻...
:lol第三十九條<<公民權利和政治權利國際公約>>入面既廿五條<<(寅)        以一般平等之條件,服本國公職。>>已經夠打...何謂平等??四年一次既選舉..已經選左一次...俾你勝出左..你走去玩辭職..又用自己既身份再選多次...系吾系已經剝削左選民同選舉時落敗既侯選人既利益...呢d叫平等條件嗎??服本國公職????一個吾平等既選舉...又何得何能用平等兩字服到本國公職???

:bye:呢個系國際公約..上得國際...大過基本法架.....

:laugh:仲有野墊..
基本法
<<第四十二條>>
香港居民和在香港的其他人有遵守香港特別行政區實行的法律的義務

:question:你班垃圾要有公民權利...你有冇義務去遵守法律的義務???立法會絛例講明任期系幾耐話??法例黎架..辭乜春職呀???成班垃圾系度知法犯法...

:sleepy:吾得了...我太眼訓...太累...各位早抖...

您需要登錄後才可以發表回應 登錄 | 免費註冊

GMT+8, 2024-5-16 02:27

© 2015 SSKYN

回頂部