打印 上一篇 下一篇

南天電視專題報道 - 2012年1月19日 - 為香港 選賢能:特首候選人答問大會

字體大小: 正常 放大

總裁

當人類意識陷入混沌的時候,亂世也就開始了

南天電視專題報道 - 2012年1月19日 - 為香港  選賢能:特首候選人答問大會

節目由南天電視第一台轉播
南天電視 版權所有

人物:唐英年、梁振英
時間:2012年1月19日 15:00 - 17:00
地點:如心廣場酒店會議廳

居民

{:announce:}cy可以系提名前公佈哂d政綱嗎??我知道佢個官方web了...佢公佈哂出來..先可以慢慢為佢既政綱修改..而家郁就會一忽忽了....

1萬

1萬

公民

律   師

小女女 發表於 2012-1-29 03:45
cy可以系提名前公佈哂d政綱嗎??我知道佢個官方web了...佢公佈哂出來..先可以慢慢為佢既政綱修改 ...

你有無去?

公民

闹剧而已。
我毕业拉

居民

五毛党 發表於 2012-1-29 12:44
闹剧而已。

選舉辯論居然是鬧劇?你不會吧{:sowhat:}
和諧的含義
禾口言皆 - 人人有食飯的權利,人人有說話的權利

居民

孤寂如雲 發表於 2012-1-29 11:25
你有無去?

有...我有去睇...我自已search到的..但我未聯絡佢地....我只睇過佢既政綱...ok的...但尚未叫完善(系有d野欠了)..要等佢出哂所有..才可以改..而家幫佢改...只會有一忽忽既效果...所以,希望cy佢能絇系下星期盡量發表哂....我每晚工作完..就利用晚上時間...幫佢修整回一份又睇得又用得既政綱...幫佢變成一份十年治港既藍圖了...如果cy用心去做...香港呢十年系會趨向穩定的...我會用佢官方網既聯絡方法send返俾佢地.....

我吾需要任何人俾我酬勞...只要CY真系用心搞好香港呢個家就夠了...就當系回報了...同時,系實體經濟上既政策也要同阿爺多多合作就好了...做一個好既leader...並不需任何權貴去輔助...只要有心...天地感應...天也會幫....一切也憑良心做事..........

大家共勉之~

加油!!

居民

原民運頭子,長期研究心理戰,用良知照亮真相

唐英年其實up緊乜{:laugh:}
地產霸權係香港最大禍害,需要消滅。

居民

孤寂如雲 發表於 2012-1-29 11:25
你有無去?

{:laugh:}我R哂成晚頭..我終於明白你問我咩了...我冇去到答問大會呀...我系去左cy個官方網度睇政絅咋...如果我去...我真系會質到個低b唐飛起的...你問果個阿太...我真系質到d官可以喪啜檸檬茶的..甚至乎較佢早之前...系另一d質詢會(某犯民同班C9搞的)...我一樣可以質到d官擘大個囗得個窿....搞到條犯民垃圾議員要搶咪幫個官解圍...

呢d甘既辦論資料難吾到我的...叫cy好好準備練好d囗材...d政策資料源源奉上...幫佢落埋民屎黨肥何面都得tim呀...

{:sowhat:}初頭我真系吾明你既意思的....

1萬

1萬

公民

律   師

小女女 發表於 2012-1-30 03:47
我R哂成晚頭..我終於明白你問我咩了...我冇去到答問大會呀...我系去左cy個官方網度睇政絅咋...如 ...

你個誤解都幾複雜

1萬

1萬

公民

律   師

terry_tze 發表於 2012-1-29 23:40
唐英年其實up緊乜

錄音問題,兩個都聽不清楚。

居民

孤寂如雲 發表於 2012-2-3 16:25
你個誤解都幾複雜

{:sowhat:}realllly????
我未send得三部曲俾cy住呀...我等埋胡老師去完英國返黎先...我系對家網玩緊同跟緊雙非每個細節呀...

1萬

1萬

公民

律   師

小女女 發表於 2012-2-4 00:00
realllly????
我未send得三部曲俾cy住呀...我等埋胡老師去完英國返黎先...我系對家網 ...

胡老師係邊個

居民

孤寂如雲 發表於 2012-2-4 00:13
胡老師係邊個

基本法研究中心既大律師胡漢清...因為佢好好人甘為緊hk...值得尊敬..所以叫佢做老師...

我而家只系想塭返班老友記出黎....系時侯撥亂反正了......

{:announce:}愛港力)))))二月啦...外傭上訴又到啦.....出黎支持胡老師/immg李sir同王司長撐起庄風原案翻案重審呀(重審吾同上訴架,因為能官自身都違憲..犯下嚴重既過失,絕對有權要求重審)...而家要一併去做聲討肛門黨班賣港走狗呀))))外傭案而家釋左法都冇用架...要chur返庄風原個案例落黎呀)))))記住香港行普通法架...佢班pk走狗吾幫大6人打...逐個逐個幫外傭打都夠死呀....真系抽乾庫房d水架......

{:laugh:}真系多謝d膠膠出$$又出力幫手宣傳..阿lee阿多哥dry li媽池~~

居民

梁振英講得最好
希望佢可以順利當選

您需要登錄後才可以發表回應 登錄 | 免費註冊

GMT+8, 2024-5-7 18:21

© 2015 SSKYN

回頂部