打印 上一篇 下一篇

金毛飛現身拉機會反拉布!!!博多鋪,五成五機會中!!!

字體大小: 正常 放大

居民

原民運頭子,長期研究心理戰,用良知照亮真相

今日班所謂愛港網民搞個所謂反拉布大行動(多Q餘,基本法無列明禁止拉布,要講道德唔該你班建制派議員全部出席立法會會議!),點知成班金毛飛現身,拳頭會放風話300蚊一個,大約兩個鐘,只限形式粗暴,唔可以真係打人傷人,如果唔係對方唔會負責
點知衰左,技不如長毛就唔好獻醜啦!對方仲要係記者!人地唔做你新聞至奇{:laugh:}
對方宜家衰到要玩輿論戰,話金毛係民賤亂請{:laugh:}
民賤亂,做野啦,唔好衰亞{:laugh:}{:heyhey:}

各位各位,係真係假,買定離手{:laugh:}
地產霸權係香港最大禍害,需要消滅。

執政官

我在現場採訪拍攝,所以可以講我睇到的事.

首先果班人不是民建聯的人,在場人士自稱是天水圍街坊.班人並不是只有憤青,大部份是老弱婦孺.

DSCI0269.JPG DSCI0270.JPG DSCI0271.JPG

2.在場人士不只停留2小時,佢地2點左右到達,約6時離開.

事實係人民力量支持者挑釁在先,人民力量同社民連支持者當時約有3-40人左右.果班人有2-300人左右.而且情緒激動,雙方不斷叫罵,最終人民力量同社民連支持者不敵要播放音樂.

高築牆,廣積糧,緩稱王!

居民

高登最叻改圖,原本相片唔係反拉布

居民

致:各大傳媒機構編輯、採訪主任

<自由黨嚴正聲明>
就今天一名在立法會外請願的男子被警員帶走時,聲稱是自由黨黨員,自由黨主席劉健儀回應傳媒查詢時嚴正否認有此事,且該男子的行為亦與自由黨無關。

她重申,自由黨反對有人濫用議會程序及濫用暴力,並與一切暴力事件劃清界線。

自由黨
2012年5月16日

有無賊被拉後自稱係賊

居民

雙面間諜

您需要登錄後才可以發表回應 登錄 | 免費註冊

GMT+8, 2024-4-29 11:20

© 2015 SSKYN

回頂部