請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

震驚!MJ死前神作!This Is It倒轉聽係另一首歌!

字體大小: 正常 放大

居民

原民運頭子,長期研究心理戰,用良知照亮真相

震驚!!MJ死前神作!this is it倒轉聽係另一首歌

1:00開始先係戲肉!!

我係某個論壇見到一個貼話MJ未死,This Is It倒轉播透露左MJ未死既信息。
好似係Old News但我從未聽人提過!
係段短片聽到同佢講既歌詞,我o哂嘴!平時d歌倒轉聽根本就一隻完整既字都冇。
係呢段短片聽到首歌倒轉竟然都係一首歌,仲要成首歌都係有意思,係句子來。

為左求證,我就用goldwave程式來將This Is It倒轉播,竟然真係變左另一首歌!
goldwave軟件下載: http://blog.xuite.net/david0021/picture/22021363
係歌入邊MJ講左好多野出來。  

歌詞如下:

And I'm just the one in it all (我只不過是他們其中的一個)
Who is laughing? (是誰在笑)
Who is laughing? I hope you are (是誰在笑,我希望是你們)
And I`m not dead, they wanna believe (我並沒有死去,他們想要相信)
That I live on and I (我還活著,對是我)
And I'm just the one in it all (我只不過是他們其中的一個)
Who is alive girl? (誰還活著?)
Who is certain I am (誰能確定是我)
Here (在這裡)
And I know I'm hated but girl believe (我知道我的部分行為至始至終都被人誤解但是你們卻一直相信我)
Do not give up and im just the one in it all (請不要放棄,我只不過是他們其中的一個)
Be certain they all know (確信他們都知道)
Everyone believes im alive. I love it (每個人都相信我還活著,我喜歡這樣)
But I woule not leave you hanging on missing me (但是我不會離開你讓你們繼續想我)
Listen to the songs message (聽聽這首所留下的信息)
There things are all for you in clues to believe me (這些信息都是讓你們去相信我的線索)
Everythings here in the message I left (所有這些信息裡的一切都是我所想要留下的)
Miss me? (想我了?)
Possibly? (也許吧?)
Do you blame me for the way I lived my life (你們會責怪我用這種方式去過自己的生活嗎?)
Believe me now (現在請相信我)
Can you see? (你能明白嗎?)
And im not so sure so much (我並不是那麼的肯定)
Girl I believe (我相信)
That I live on forever (我是永生的)
Be certain that they all know (我確信他們都知道事實真相)
Oh believe the words and all signs given (哦相信這些話還有我給你們的所有暗示)
And I leave all the clues you must be listening (你們應該認真聽聽我留下的所有線索)
Oh take my message and be wise to me (領會我的想要說的,我是明智的)
Sinse I must miss you all ,don't want to leave my land...leave my land (因為我肯定會想你們,我並不願離開我的夢幻島...不想離開我的夢幻莊園)
Girl right now is to be This Is It girl (此時此刻就是這樣) <倒放竟然也出現了This Is It真不可思議!>
Missing me? (想我了?)
How in my world would I live my life (怎樣才能在我的世界裡過我的想要的生活?)
Yes I'm gone (是的我選擇了離開)
This is it (就是這樣)
And Im not too sure you hear my words (我不是太確定你們能否聽到我想說的一切)
Girl believe (請相信我!)
Do I have a plan? (我是否有一個計劃呢?)
And im just the one in it all (我只不過是他們其中的一個)
Who is certain whoa~ (誰能肯定?)
Listen and believe it all and yes it ture (相信你所聽到的一切,這都是真實的)
Missing me? (想我了?)
Just as I was in for this (只不過就像我為了自己的生活被捲入其中)
So to believe me now (因此請相信我吧)
Believe me now (現在請相信我吧)
I gotta stop (我想要停留)
If I don't leave my world how would I live my life (但如果我沒有離開這所謂屬於我的世界我怎麼去過自己的生活呢?)
I`m really sorry (我真的感到抱歉)
Wont you please help (你會願意嗎,請幫助我)
標簽
米高積遜
地產霸權係香港最大禍害,需要消滅。

居民

榮譽勛章

太神奇!

1萬

1萬

公民

律   師

九歌樓主人 發表於 2011-4-26 11:59
太神奇!

的確很神奇,我O咀了

居民

大宅連二千呎地牢 給你一個溫暖的家